Πολιτική Απορρήτου & Cookies

Πολιτική Απορρήτου

Για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου συλλέγουμε από τους πελάτες μας τα αναγκαία στοιχεία για τη διενέργεια συναλλαγών. Δίνουμε άμεση προτεραιότητα στην Πολιτική απορρήτου των προσωπικών σας στοιχείων. Ακολουθούμε τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Διαφυλάσσουμε αυστηρά κάθε πληροφόρηση που μας παρέχετε. Οι ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουμε προϋποθέτουν τη χρήση των παρακάτω προσωπικών σας δεδομένων:

Σκοπός

Στα πλαίσια προσφοράς των υπηρεσιών μας, συλλέγουμε ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για να διευκολύνουμε την επικοινωνία μαζί σας και για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Μέσω της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής Πολιτική Απορρήτου) θέλουμε να σας εξηγήσουμε τις πρακτικές και τις πολιτικές μας για τη:

  • συλλογή,
  • χρήση και
  • ανταλλαγή δεδομένων και cookies που συλλέγονται από ή για εσάς.

Η Πολιτική Απορρήτου ισχύει ανεξάρτητα από το αν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας μέσω:

  • προσωπικού υπολογιστή,
  • κινητής συσκευής ή
  • οποιασδήποτε άλλης τεχνολογίας ή συσκευής.

Για τους σκοπούς αυτής της πολιτικής, ο ιδιοκτήτης είναι το Δικηγορικό Γραφείο Χρυσοστόμου με έδρα την Θεσσαλονίκη. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δικηγορικό Γραφείο Χρυσοστόμου στο info@chrysostomoulaw.com.

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων

Δεν θα εκχωρήσουμε, αποκαλύψουμε ή ενοικιάσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος / οντότητα κατά τρόπο διαφορετικό από αυτόν που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους:

  • Εάν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε ή να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική ή κανονιστική υποχρέωση, για να εφαρμόσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία και την ασφάλειά μας, των πελατών μας ή τρίτων.
  • Για να συνεργαστούμε με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την επιβολή νόμων, καθώς και για τη διερεύνηση και δίωξη παράνομων δραστηριοτήτων όπως π. χ. απάτες. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύπτουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με εσάς σε φορείς επιβολής του νόμου και σε άλλους αρμόδιους φορείς που, κατά την εκτίμησή μας, είναι απαραίτητη ή σχετίζεται με οποιαδήποτε έρευνα απάτης ή άλλη παράνομη δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, οι αρχές αυτές είναι:

  • Οργανισμοί καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
  • Οργανισμοί καταπολέμησης χρηματοδότησης της τρομοκρατίας
  • Φορείς επιβολής του νόμου στις χώρες που δραστηριοποιούμαστε

Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες και οργανισμούς (π. χ. τράπεζες, πιστωτικά ιδρύματα) εντός ή εκτός της ΕΕ για λόγους προστασίας από απάτες και μείωσης του πιστωτικού κινδύνου. Αυτές οι οντότητες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία για να ερευνήσουν και να ενεργήσουν σχετικά με οποιαδήποτε τέτοια παραβίαση σύμφωνα με τις διαδικασίες τους.

Τέλος, διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους / ανεξάρτητους από εμάς παρόχους υπηρεσιών, πράκτορες ή ανεξάρτητους εργολάβους:

  • που μας βοηθούν να διατηρούμε τον ιστότοπό μας και
  • που μας παρέχουν άλλες διαχειριστικές υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτές της επεξεργασίας και διεκπεραίωσης των παραγγελιών, της εξυπηρέτησης πελατών, της διατήρησης και της ανάλυσης δεδομένων, της επικοινωνίας με πελάτες για λογαριασμό μας και της συλλογής των πληροφοριών για την υποβολή συμμετοχής σε διαγωνισμούς και άλλες προσφορές, της επιλογής των νικητών και της απόδοσης των βραβείων).

Επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι τρίτοι / ανεξάρτητοι από εμάς πάροχοι υπηρεσιών δεν θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό παρά για να παρέχουν τις υπηρεσίες για τις οποίες είναι συμβατικά δεσμευμένοι. Επίσης, δημιουργούμε συμβάσεις με αυτά τα τρίτα μέρη οι οποίες τα υποχρεώνουν να συμμορφώνονται με τα πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων που απαιτούνται από την νομοθεσία και να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τους διαβιβάστηκαν.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι σκοποί της τρέχουσας πολιτικής, τα ακόλουθα τρίτα μέρη, τα οποία βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενδέχεται να λάβουν τα δεδομένα σας:

  • Πάροχοι πληρωμών
  • Υπηρεσίες πρόληψης και καταστολής δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, καθώς και υπηρεσίες καταπολέμησης της απάτης
  • Πάροχοι πλατφόρμας
  • Πάροχοι υπηρεσιών

Δεν θα γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες όπου δεν υπάρχει κατάλληλο καθεστώς προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταφορά δεδομένων, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια όπως και εντός της ΕΕ / ΕΟΧ και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και την ισχύουσα νομοθεσία. Επιπλέον, θα ενημερώσουμε την τρέχουσα Πολιτική, προκειμένου να καλύπτει τη διασυνοριακή μεταφορά δεδομένων και τις σχετικές διασφαλίσεις για την ιδιωτικότητά σας.

Χρονικό διάστημα διατήρησης δεδομένων

Είναι η πολιτική μας να διατηρούμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν, σύμφωνα με τις αρχές ελαχιστοποίησης των δεδομένων και περιορισμού της περιόδου αποθήκευσης. Για όλους τους παρακάτω λόγους, τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για τουλάχιστον πέντε (5) έτη μετά τη λήξη της πελατειακής μας σχέσης.  Επιπλέον, ευθυγραμμίζουμε τη διατήρηση των δεδομένων σας με πιθανές διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από την άσκηση των δικαιωμάτων προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας (μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στην ενότητα Επικαιροποίησης των προσωπικών πληροφοριών).

Σε ορισμένες περιπτώσεις, συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες μπορεί να διατηρηθούν πέραν αυτού του χρονικού  διαστήματος λόγω πιθανών νομικών υποχρεώσεων, έννομων συμφερόντων κ.λπ. Τέτοιες περιπτώσεις είναι πιθανά θέματα που σχετίζονται με:

  • Ξέπλυμα χρήματος
  • Φορολογία
  • Αστικό Δίκαιο
  • Ποινικό Δίκαιο
  • Οποιαδήποτε άλλα νομικά θέματα

Δικαιώματα προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Σε οποιοδήποτε σημείο, κατά τη διατήρηση ή επεξεργασία των δεδομένων σας, διατηρείτε τα παρακάτω δικαιώματα, ενώ μπορείτε να υποβάλλετε και τα ανάλογα αιτήματα μέσω email στο info@chrysostomoulaw.com:

Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς

Δικαίωμα διόρθωσης: έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε ανακριβή ή ελλιπή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.

Δικαίωμα διαγραφής: μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς από τα αρχεία μας και είμαστε υποχρεωμένοι να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και είμαστε υποχρεωμένοι να ικανοποιήσουμε το αίτημα αυτό όταν ισχύουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα στην φορητότητα δεδομένων: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφερθούν τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς σε κάποιον άλλον οργανισμό.

Δικαίωμα εναντίωσης: έχετε το δικαίωμα εναντίωσης σε επεξεργασίες προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης: Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή, εγγράφως στο email info@chrysostomoulaw.com, χωρίς αυτό να αναιρεί την νομιμότητα της επεξεργασίας, που προηγήθηκε της ανάκλησης και βασίστηκε σε προηγούμενη έγκριση συγκατάθεσης.

Θα αξιολογήσουμε το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε σχετικά για την πρόοδό του το συντομότερο δυνατόν και οπωσδήποτε εντός ενός μήνα από την υποβολή του:

  • έγκριση αιτήματος,
  • μερική έγκριση αιτήματος,
  • απόρριψη αιτήματος

Σε περίπτωση που το Δικηγορικό Γραφείο Χρυσοστόμου απορρίψει το αίτημά σας σχετικά με τα προαναφερθέντα Δικαιώματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα σας επικοινωνούμε τους λόγους της απόρριψης. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία απευθείας στη ρυθμιστική αρχή.

Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίπτουμε αιτήματα που είναι αδικαιολόγητα επαναλαμβανόμενα, απαιτούν δυσανάλογες τεχνικές προσπάθειες ή έχουν δυσανάλογες τεχνικές συνέπειες, διακινδυνεύουν την ιδιωτικότητα άλλων ή είναι αδύνατο να υλοποιηθούν.

Επικαιροποίηση των προσωπικών σας πληροφοριών

Μπορείτε να προμηθευτείτε αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων μέσω email στο info@chrysostomoulaw.com. Για την προστασία σας, θα χρειαστεί να αποδείξετε την ταυτότητά σας για να λάβετε ανάλογα αντίγραφα. Θα πρέπει να παράσχετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την ταυτοποίησή σας και άλλες σχετικές πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν στην εκπλήρωση του αιτήματός σας. Υποχρεούμαστε να συμμορφωνόμαστε με τέτοια αιτήματα, εκτός αν υπάρχει νόμιμος λόγος να μην διαγράψουμε τα δεδομένα σας.

Ηλεκτρονικά μηνύματα (Email)
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ
Τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τυχόν συνημμένα σε αυτό αρχεία είναι εμπιστευτικά και απόρρητα και απευθύνονται μόνο στους αναγραφόμενους ονομαστικώς παραλήπτες και μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες προνομιούχες, εμπιστευτικές και προστατευόμενες από την υποχρέωση εχεμύθειας μεταξύ πελάτη – δικηγόρου και της δικηγορικής υπηρεσίας και έργου. Σε περίπτωση που λάβετε ηλεκτρονικά μηνύματα χωρίς να συμπεριλαμβάνεστε στους παραλήπτες, παρακαλούμε να ειδοποιήσετε αμέσως τον αποστολέα και να το διαγράψετε (μαζί με τα συνημμένα σε αυτό αρχεία), χωρίς να το αντιγράψετε, να το προωθήσετε σε τρίτους ή να το ανοίξετε. Σε περίπτωση που λάβετε ηλεκτρονικά μηνύματα κατά λάθος, παρακαλείσθε να το καταστρέψετε και να μας ειδοποιήσετε άμεσα τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή διάδοση ή κοινοποίηση σε τρίτους του συνόλου ή μέρους των ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) είναι δεκτικά αλλοίωσης. To δικηγορικό μας γραφείο, δεν ευθύνεται για τα ηλεκτρονικά μηνύματα σε περίπτωση αλλοίωσης, μεταβολής ή παραποίησής του, ούτε υπέχει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή αλλοίωση ή άλλη ζημία στα δεδομένα ή στο ηλεκτρονικό σύστημά σας, οφειλόμενη σε χρήση δεδομένων που είτε περιέχονται στο μήνυμα αυτό, είτε μεταδόθηκαν με αυτό. Οι επικοινωνίες μέσω του Διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς και για τον λόγο αυτό το γραφείο μας δεν αποδέχεται νομική ευθύνη για τα περιεχόμενα του παρόντος μηνύματος και για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από ιούς που είναι δυνατόν να εισαγάγει. Οι απόψεις που διατυπώνονται ανήκουν αποκλειστικά στον αποστολέα του μηνύματος και δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις του γραφείου μας.
Ασφάλεια

Η προστασία των δεδομένων σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το Δικηγορικό Γραφείο Χρυσοστόμου και προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε όλα τα δυνατά μέσα διασφάλισης για:

  • την φύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων,
  • τον περιορισμό της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή / και των πιθανών αλλαγών.

Αυτά τα μέσα περιλαμβάνουν μέτρα ασφάλειας πληροφοριών σύμφωνα με τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές για την προστασία της ιδιωτικότητας των πελατών μας. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν τεχνικές και διαδικαστικές ενέργειες και ενέργειες παρακολούθησης και εντοπισμού, που αποσκοπούν:

  • στη διασφάλιση των δεδομένων από κακή χρήση,
  • στην μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια, αλλοίωση ή καταστροφή.

Η ασφάλεια και ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων και του λογαριασμού σας αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. Λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθώντας τις πιο προηγμένες μεθόδους προστασίας για τη διαφύλαξή τους. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν σε καμία στιγμή για σκοπούς πέρα από εκείνους που απαιτούνται για:

  • την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας,
  • των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε.

Σε κάθε περίπτωση η πρόσβαση σε αυτά, από την πλευρά μας, πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένο προσωπικό και ελέγχεται πλήρως.

Η εταιρεία μας ελέγχει τακτικά την σωστή λειτουργία των μηχανισμών ασφάλειας. Εφαρμόζουμε Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL που επικυρώνει τις βέλτιστες πρακτικές που υιοθετούμε με σκοπό την κρυπτογράφηση των δεδομένων. Χρησιμοποιούμε το πρότυπο SSL/TLS που κρυπτογραφεί τα δεδομένα του χρήστη πριν αποσταλούν από τον υπολογιστή του όταν κάποιος χρήστης:

  • εγγράφεται,
  • συνδέεται,
  • πραγματοποιεί πληρωμές ή
  • μας αποστέλλει ευαίσθητες πληροφορίες.

Με αυτό το τρόπο, τα δεδομένα μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν μόνο από τους διακομιστές της NetGraphics.

Οι ιστοσελίδες στις οποίες ο χρήστης περιηγείται, κρυπτογραφούνται από τους διακομιστές της NetGraphics. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να αποκρυπτογραφούνται μόνο από τον υπολογιστή του χρήστη. Ενδεικτικά, σε περιηγητές όπως Chrome, Firefox ή Opera η κρυπτογράφηση που πραγματοποιείται είναι AES-256 bit. Οι διακομιστές μας δεν θα δεχθούν συνδέσεις από περιηγητές οι οποίοι δεν πληρούν την ελάχιστη απαίτηση ασφάλειας της κρυπτογράφησης των 128 bit. Η ασφάλεια των σελίδων μπορεί να επαληθευτεί από την παρουσία του συμβόλου της κλειδαριάς (padlock) στον περιηγητή. Οι χρήστες Internet Explorer μπορούν με διπλό κλικ να επιλέξουν την επιλογή Ιδιότητες και να επιβεβαιώσουν ανάλογα τη χρήση του πρωτοκόλλου TLS.

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι έχετε εντοπίσει μια πιθανή ευπάθεια ασφάλειας σε οποιαδήποτε από τις σελίδες, υπηρεσίες / προϊόντα, στείλτε email στο info@chrysostomoulaw.com με μια σύνοψή της, μαζί με το email στο οποίο θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP)

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, καταχωρείται η διεύθυνση IP της συσκευής σας και οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Η διεύθυνση IP είναι μια μοναδική διεύθυνση που χρησιμοποιούν οι συσκευές:

  • για να αναγνωρίζονται και
  • να επικοινωνούν μεταξύ τους σε ένα δίκτυο υπολογιστών.

Οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε,
  • τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης και
  • τη ζώνη ώρας.

Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες ώστε να μπορούμε να προσαρμόσουμε την εμπειρία σας και να εντοπίσουμε τη συσκευή σας σε περιπτώσεις:

  • κακής χρήσης ή
  • παράνομων ενεργειών.

Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση IP σου για να προσεγγίσουμε την τοποθεσία σας (σε επίπεδο πόλης). Επίσης, χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics για συλλογή και επεξεργασία στατιστικών των χρηστών της ιστοσελίδας. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της Google για περισσότερες πληροφορίες.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προσπαθούμε να επανεξετάζουμε και να ενημερώνουμε συνεχώς την παρούσα Πολιτική. Με αυτό τον τρόπο:

  • συμμορφωνόμαστε με τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και
  • παρέχουμε παράλληλα τη βέλτιστη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Οποιαδήποτε ενημέρωση θα σας γνωστοποιηθεί μέσω της τρέχουσας ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ανά πάσα στιγμή πιστεύετε ότι δεν συμμορφωνόμαστε με τις διατάξεις που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική ή με οποιοδήποτε άλλο θέμα που σχετίζεται με την προστασία των δεδομένων, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@chrysostomoulaw.com.

Πολιτική Cookies
Τι είναι τα cookies

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη. Αυτές τις πληροφορίες τις αποθηκεύει ο εξυπηρετητής ιστού – web server. Κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Η εγκατάσταση των «cookies» επιτρέπεται μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη και μετά από κατάλληλη ενημέρωσή του.

Πηγή: http://www.dpa.gr/

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγησή σας καλύτερη πιο εύκολη και ευχάριστη. Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες κατά την περιήγηση μέσα στον ιστότοπο αλλά και να μπορούμε να εξελιχτούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις του κοινού μας.

Σχετικά Cookies

Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο ενδέχεται να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας cookies από υπηρεσίες τρίτων όπως:

  • Για στατιστικούς σκοπούς σχετικά με την επισκεψιμότητα και την περιήγηση μέσα στον ιστότοπο (analytics),
  • μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλης μορφής internet marketing και προβολής του ιστότοπου στο διαδίκτυο (facebook, twitter, instagram, flickr, pinderest, google +, skype, linkedin, κλπ),
  • εταιρική προβολή σε μορφή αναπαραγωγής βίντεο (youtube, vimeo, κλπ),
  • υπηρεσία προσέγγισης της επιχείρησης του ιστότοπου μέσω χάρτη (google maps, foursquare, κλπ),
  • ενημέρωση στοιχείων, εταιρικών, οικονομικών, στατιστικών ή άλλης μορφής (pdf, excel, word, txt, κλπ).
Απενεργοποίηση Cookies

Κανένα από τα cookies στον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από τις ρυθμίσεις του browser σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση των cookies επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του browser σας.

Όροι Χρήσης

Tα πνευματικά δικαιώματα του Περιεχομένου (π.χ προγράμματα, πληροφορίες, δεδομένα) και των Υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου (site) chrysostomoulaw.com που έχουν εισαχθεί στο Δίκτυο, προστατεύονται από τους:

  • ελληνικούς,
  • κοινοτικούς και
  • διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε:

  • αντιγραφή,
  • διανομή,
  • μεταφορά,
  • μεταποίηση,
  • μεταπώληση,
  • δημιουργία παράγωγης εργασίας ή
  • παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα τους του Περιεχομένου διαδικτυακού τόπου.

Μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Δικηγορικού Γραφείου Χρυσοστόμου ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων επιτρέπεται τυχόν:

  • αναπαραγωγή,
  • επανέκδοση,
  • φόρτωση,
  • ανακοίνωση,
  • διάδοση,
  • μετάδοση ή
  • οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με:

  • το νόμο,
  • τα χρηστά ήθη και
  • τους παρόντες όρους, και
  • να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών του Δικηγορικού Γραφείου Χρυσοστόμου.

Ο παρών δικτυακός τόπος πιθανόν να εμπεριέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Το Δικηγορικό Γραφείο Χρυσοστόμου δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους. Ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Η ιστοσελίδα chrysostomoulaw.com καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού του τόπου. Δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

Η ιστοσελίδα chrysostomoulaw.com διατηρεί το δικαίωμα να:

  • τροποποιεί,
  • προσθέτει,
  • μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το Δικηγορικό Γραφείο Χρυσοστόμου ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του Δικηγορικού Γραφείου Χρυσοστόμου ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Η επίσκεψη του διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων κατά την χρήση των υπηρεσιών του Δικηγορικού Γραφείου Χρυσοστόμου.